Button Textvissza

Belsős képzések

Dedikált weboldala

A rendezvény célkitűzései

001

ÉN & MÁSIK

A belsős képzéseinket az aktivistáink fejlődéséért szervezzük. Rengeteg téma alapja saját magunk megismerése, hogy pontosan mit is szeretnénk az élettől és az életben elérni. Ezen kívül pedig minden képzésnek van egy csapatformáló hangulata, hiszen nekünk kell együtt dolgoznunk a programok szervezése közben és jobb egy olyan baráti körben, ahol ismerjük a másikat is.

002

ÚJ TÁVLAT

Olyan elemeket hozunk be a kézpések által a csapatmunkába, amelyek megkönnyítik az együttműködésünket. Néhány képzésünket azért indírtjuk, mert aktivistáink kérték, amely által az ő tudásukban is új távlatokat nyitunk az adott témákkal kapcsolatban. Fontos számunkra az aktualitás és, hogy olyan dolgokat tanuljunk, amik érdekelnek is bennünket. Ezért is tudunk folyamatosan fejlődni.

003

#N.F.O.

Vagyis Nem Formális Oktatás. Minden képzésünket a nem formális oktatásra építjük vagyis, hogy olyan módszerekkel érünk el sikereket, amit az iskolában nem láthatsz. Ezen kívül pedig olyan témákat dolgozunk fel, melyekről az iskolában nincs szó, példaként említve, hogy hogyan tanulj gyorsabban és sikeresebben. Ezért is szeretnek a képzéseinkre járni az aktivistáink.

Esemény leírás

A Vajdasági Ifjúsági Fórum elkötelezett az aktivistái képzése mellett, hiszen, ha már valaki időt, energiát ad az életéből az a legkevesebb, hogy olyan tudást kapjon cserébe, amit aztán a mindennapi életben is tud hasznosítani. 

Azon kívül, hogy a programok szervezése által az aktivistáink megtanulják az ehhez szükséges alapokat felhívjuk a feigyelmüket arra, hogy ilyenkor mikre kell odafigyelni, milyen buktatók vannak és hogy hogyan kell irányítani egy csapatot. 

Fontos számunkra, hogy olyan tudást is elsajátítsanak, ami az iskola falai között kimaradnak. 

Ezek a szempontok alapján állítottuk össze 2017-es képzési programunkat, melyből néhány elem az önfejlesztés, protokoll és a tanulásmódszertan. 

Egy képzés álltalában 1-2 napot vesz igénybe. Ilyenkor elmegyünk közösen valamelyik szállodába és a témában számunkra ismert legjártasabb képzőt hívjuk el.

A rendezvény Szervezői

Csikós Tibor

Gasztány Nóra

Német Tamra

A rendezvény TÁMOGATÓI

No items found.