Button Textvissza

SzabadegyeTEm After Tábor

Dedikált weboldala

A rendezvény célkitűzései

001

CHILL

Az After Tábort minden év augusztus utolsó hétvégéjén szervezzük meg, hogy a suli előtt még legyen egy chilles programotok, ahol csak csapatjátékok és bulik vannak.

002

CSAPATMUNKA

A Vajdasági Szabadegyetemmel ellentétben, ahol a fő hangsúly a közéleti aktualitásokon és a szakmaiságon van itt inkább a csapatmunka és a csapatjátékok a cél.

003

ÉLMÉNY

Miért ne lehetne egy utolsó nyári jó élményed, melyet a csapatjátékok feladatainak sikeres teljesítése és a bulik garantálnak?

Esemény leírás

A SzabadegyeTEm After Tábora, a Vajdasági Szabadegyetem utó-programja. 

Míg a Szabadegyetem a nyár elején, addig az After a nyár végén kerül megrendezésre. Egy rövidebb és játékosabb Szabadegyetem, amely a kisebb létszám miatt családiasabb hangulatot teremt ezáltal erősebb a közösségépítő jellege. 

Itt nem kerülnek megrendezésre előadások, és komoly kerekasztal beszélgetések, inkább a kötetlen tanulás, kisebb érdekes műhelymunkák, csapatépítő játékok és a szórakozás kerül előtérbe. 

Foglalkoztunk már nyomozással, kincskereséssel, quidditch-csel, kendamával, kortárs magyar irodalommal, festészettel, íjászattal, céllövészettel..

A legjobb nyárzáró program, hiszen ismerősökkel (legyen az régi vagy új) tudod megosztani a nyári történeteket, esetleg a munka és az iskola előtt még fel tudsz töltődni és lazítani egy kicsit, miközben új élményekkel és barátokkal gazdagodsz.

A rendezvény Szervezői

Annus Beatrix

Beretka Csaba

Berkó Szilárd

Csikós Tibor

Rózsa Ramóna

Szarapka Dóra

Kiss Árpád

A rendezvény TÁMOGATÓI

No items found.