Button Textvissza

Havi Bulik

Dedikált weboldala

A rendezvény célkitűzései

001

SZÓRAKOZÁS

Ki ne szeretne egy picit kikapcsolódni a nagy rohanásban? Kezdeményezésünkkel igyekszünk megoldást kínálni a szabadkán tanuló fiatalságnak. Igen, Neked is, hogy jól érezve magad tudj találkozni barátaiddal egy menő buliban.

002

UNALMAS HÉTKÖZNAPOK

Minden hónapban megrendezünk egy adott tematikájú bulit, méghozzá a hét közepén. Igaz, igy kicsit nehezebb eljutni hozzánk, ugyanis hétköznap suli van stb...de mikor vagy fiatal, ha nem most?

003

SZÓLJ BELE!

Lendületesnek és kreatívnak érzed magad? Köztünk a helyed. Miért csak kívülről figyelnéd meg, hogyan is kell nagyszabású dolgot szervezni. Gyere és szervezzük meg Szabadka egyik legjobb buliját.

Esemény leírás

A VIFÓ havonta jelentkező bulisorozatát azért hoztuk létre, hogy plusz lehetőséget teremtsünk a Szabadkán tanuló egyetemistáknak és felsőbb középiskolásoknak ismerkedésre és kapcsolatépitésre. 

Minden bulinak meghatározott tematikája és témája van, így csak évente ismétlődnek. 

Sajnos Szabadkán nem sok szórakozási lehetőség van jelenleg, így érezhető is, hogy nincs egy olyan meghatározott tér ahová a szabadai egyetemisták összetudnának gyűlni, találkozni és jólérezni magukat. 

Többek között volt már témánk jótékonysági buli, Friday night Fever, TimeZone, Summer Opening Paty és még sok más. Reméljük a következőn talákozunk.

A rendezvény Szervezői

Csikós Tibor

A rendezvény TÁMOGATÓI

No items found.