Button Textvissza

VIFÓ Ifjúsági Konferencia

Dedikált weboldala

A rendezvény célkitűzései

001

TÉR

Céljaink között első egy olyan biztonságos tér kialakítása, ahol a vajdasági fiatalok mindennapi gondjai, vívódásai vagy épp vívmányai értő fülekre találnak.

002

LEHETŐSÉG

A Konferencia lehetőség az előadóinknak és a résztvevőknek is egyaránt. Az előadóinknak azért, mert közönség előtt mesélhetik el a történetüket a résztvevőknek pedig, mert talán elhangzik egy olyan mondat, amit fel tudnak használni a további életükben.

003

TAPASZTALAT

A közönség előtti beszéd nem a legkönnyebben végrehajtható feladatok közé tartozik, ezért hatalmas tapasztalat, hogy hogyan reagálsz ilyen helyetben, főleg, ha olyan dolgokról van szó, ami fontos a számodra.

Esemény leírás

A VIFÓ Ifjúsági Konferencia, egy program sorozat, ahol fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy előadóként kipróbálják magukat. A színpadon szinte bármilyen kötetlen, de fontos témáról beszélhetnek. 

Volt szó már életutakról, az Y generáció kihívásairól, depresszióról, külföldről, művészetről... Szeretnénk ezzel bátorítani a fiatalokat arra, hogy jöjjenek el, hallgassák meg a barátaikat, ezzel ösztönözve őket is a kiállásra. 

Megmutatni nekik azt, hogy nem csak sikersztorik tömege van a környezetükben, mint ahogy azt a szociális média a napjainkban szinte elvárja Tőlünk, hanem igen is vannak nehéz napok és időszakok, de ezekből lehet tanulni, felállni és tapasztalatot szerezni. 

A következőkben is várjuk a kreatív, új ötleteket és történeteket a színpadra, hiszen mindenkinek van egy jó sztorija, ami nem szabad, hogy a fiókban lapuljon.

A rendezvény Szervezői

Szollár Ádám

Csikós Tibor

Német Tamra

Rózsa Ramóna

Szarapka Dóra

Teleki Ádám

Bencsik Richárd

A rendezvény TÁMOGATÓI