SZABADEGYETEM

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Vajdasági Ifjúsági Fórum (VIFÓ) pályázatot hirdet 17-35 év közötti

A Kárpát-Medencében tanuló magyar egyetemi és főiskolai hallgatók

Felsőfokú végzettséggel vagy minimum érettségivel rendelkező fiatalok részére

a XVII. Vajdasági Szabadegyetemen való részvételre.

Idei témánk:
Minden generáció az életének legmeghatározóbb döntéseit a középiskola végén, az egyetem alatt, illetve a munkába állás során hozza meg. Ahhoz, hogy elégedettek legyünk az életünkkel és az általunk választott hivatással, már a kezdetekben határozottak és tisztánlátók kell legyünk arra vonatkozóan, hogy mit szeretnénk elérni az életben, kik vagyunk mi és mi a dolgunk a világban.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy sokszor úgy választunk egyetemet és munkát, hogy nem vagyunk tisztában értékeinkkel, tudásunkkal, hogy mivel is szeretnénk igazán foglalkozni, mi motivál, ami értelmet ad az életünknek. Ilyenkor merülnek fel bennünk kérdések, hogy vajon jó szakot válaszottunk-e, mi lesz az iskola után?, egyáltalán érdekel ez engem? Sokszor pont ezek miatt hagy alább a motivációnk és nem fejezzük be az egyetemeket, ugrálunk szakok között. A munkahelyek sűrű változtatásánál is előtérbe kerül ez, ám érdemes megvizsgálni, hogy erről van szó, vagy csak vágyunk az újra, a kihívásra és előző munkahelyünk már nem adja meg a számunkra a kellő ingereket.

A XVII. Vajdasági Szabadegyetem pont azokat a kérdéseket veszi górcső alá, hogy mik zajlanak le bennetek, ha ilyen akadályokba ütköztök és az előadások, valamint a műhelymunkák által olyan eszközt igyekszünk a kezetekbe adni, amelyek felhasználásával sikeresebb és boldogabb életet tudtok élni, el tudtok indulni az önmegvalósítás útján és elkezdhetitek megtalálni magatokat, hogy mit is akartok az élettől, hiszen így tudjuk építeni magunkat és a jövőnket is.

Mint az utóbbi években így idén is várunk benneteket csapatjátékokkal, műhelymunkákkal és menő előadásokkal, az esti bulikról nem is beszélve.

A pályázat meghirdetésének és a résztvevők tájékoztatásának lebonyolítója a Vajdasági Ifjúsági Fórum (VIFÓ).

Bővebb információt a 024/554-413-as számon, a vajdasagi.szabadegyetem@gmail.com címen, illetve Vajdasági Szabadegyetem FB oldalán, üzenetben tudtok kérni és kapni.


Az idei Szabadegyetemünk is Kárpát-medencei hangulatban telik majd el, hiszen partnerszervezetink aktivistái is részesei lesznek a XVII. Vajdasági Szabadegyetem érzésnek.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Előadások, Workshopok, Csapatjátékok és egy igazi nyári élmény!
Légy részese a Szabadegyetemisták közösségének!

REGISZTRÁCIÓ
Nem támogatott méret. :(