Vissza

"Mit csináltok a VIFÓban a buli szervezésen kívül?"

Kérdés - Válasz

A VIFÓ nem formális oktatással foglalkozik, ezért természetesen egy csomó más programunk is van, ahol sokat tudunk fejlődni. A rendezvényeink menüpont alatt röviden össze is foglaltuk őket.

Igen, tudom mindenki tanul az iskolában épp eleget, de a mi célunk pont az, hogy ne az unalmas módszereket használjuk.

A programjaink természetesen értetek vannak, és főleg a ti tudásotokat hivatottak bővíteni, viszont minden program megszervezésével nagyon sokat tanulunk mi is a csapatmunkáról, felelősségvállalásról, egymásról és magunkról. Arról nem is beszélve, hogy például egy konferencián, az előadóktól, tőletek is.

A tanulás mellett Ifjúsági szervezetként lehetőségünk van a vajdasági fiatalokat érintő témákról felszólalni, más szervezetekkel együtt képviselni az érdekeiteket, érdekeinket.

Mindez természetesen nem lenne lehetséges a csapatmunkánk nélkül, hiszen ez az alapja mindennek. 

Minden túlzás nélkül elmondható rólunk, hogy egy nagy család vagyunk.

A VIFÓban nincs rossz válasz vagy hülye ötlet/kérdés, ezért is vagyunk képesek a fejlődésre, mint személyiségileg és mint csapatként. A csapatmunka nagyon sok tekintetben felkészít a nagybetűs életre, például megtanulhatsz hallgatni vagy felszólalni, ha kell, véleményed elmondani, konstruktív kritikát alkotni és fogadni, elfogadni másokat, és így tovább. 

Szóval remélem így a végére már megkaptad a válaszod, igen mi itt a VIFÓban egy csomót tanulunk, tanítunk és persze bulizunk!