Vissza

Time Zone Party - 2018

Itt voltál?

A Time Zone Party már két éve, a VIFÓ első bulija az évben. Erre a tematikájú bulira jellemző az óránkénti zenei stílus váltás, amihez már csak a szabadkai egyetemisták jó hangulata és ambíciói kellenek, hogy másnap legyen a suliban, mit mesélni. 

A Havi Buli sorozatot a Vajdasági Ifjúsági Fórum aktivistái két évvel ezelőtt kezdték el szervezni azzal a célkitűzéssel, hogy egy jó bulit hozzanak össze a szabadkai fiataloknak. Két év elteltével a cél még mindig ugyan az, viszont a célcsoport kibővült, így már felsőbb középiskolások és fiatal felnőttek is járnak hozzánk.

A bulik tematikájában mindig az újat keressük így, ha van egy ötlet a fejedben és megvalósítanád jelentkezz nálunk és csinálunk valami nagyot.
A március 28-i Time Zone Party-n két lemezlovas, iLektro és HardSolo tette fel arra a bizonyos í re a pontot.

Torma Szabolcs, alias iLektro, barátunk különleges képessége, hogy a közönség igényeinek minden esetben megfelelő zenét játszik, amelyek közben természetesen ő is velünk csapatja végig az estét.

Fontos számunkra, hogy olyan előadók is lehetőségeket kapjanak, akik kevésbé ismertek a szabadkai közönség előtt! Köszönjük az estét HardSolonak, vagyis Német Rolandnak, aki szintén végig tolta velünk a bulit és reméljük tudtunk segíteni karrierje elindításában! 

A Time Zone-t is, ahogy a többi havi bulinkat, a Mladost Klubban szerveztük meg. A hely kialakításának köszönhetően nem csak a bulizni vágyóknak kedveztünk, mivel az ülőboxokban a jelenlevők könnyedén tudtak egymással vagy akár a szervezőkkel is beszélgetni! 

 

A Havi Buli sorozat nem áll meg, találkozunk áprilisban is ;)