Vissza

XXII. VIFÓ Gólyabuli

Huszonkettedik éve repülünk együtt a gólyákkal

November 8-án robbant a XXII. VIFÓ Gólyabuli, melynek helyszíne ezúttal is a szabadkai Sax volt.

Hosszas és fáradalmas előkészületek után mondhatjuk mi szervezők, pacsizva: megérte! A buli sikeréhez a szervezők csapata és az azon kívüli segítőkész vifósaink mellett természetesen Ti is hozzájárultatok, egész pontosan 350-en tettétek tiszteleteteket nálunk.
Szervezéskor igyekeztünk pár innovatív ötlettel gazdagítani a minden év vége felé palettára kerülő bulink programját, ilyen volt például a gólyabuli before.
Gondoltuk, miért ne tölthetnénk együtt az előmelegítést és kezdhetnénk időben jól érezni magunkat, így hát már este kilenctől vártuk bulizni vágyó fiataljainkat, akciós italárakkal és DJDENNI-vel, aki első fellépőként adta a talpalávalót érkező vendégeinknek, akik közül számos társaság foglalt asztalt is a rendelkezésre álló szeparékban.

11-kor kezdett az adai Phrenia zenekar. Jóbarátaink másfél órás műsora alatt gyakorlatilag megtelt a Sax tánctere. Az ugráló és fejüket zenére rázó fiatalok jóvoltukból a sank alatt is dübörgött a padló.

Szeretnénk megköszönni a Phreniás fiúknak, a hatalmas zúzást. Nem első alkalommal tették színvonalasabbá rendezvényünk forgatókönyvét.

Ráadásul zenei felhozatalukat a szabadegyetemistáink körében nagy népszerűségnek örvendő, Pillanat címet viselő szerzeményükkel zárták, ami nem más, mint az idei, XVI. Vajdasági Szabadegyetem hivatalos dala. 
A benneteket szintén akciókkal váró, fél egytől fél kettőig tartó happy hour-t követően gólyabulink harmadik fellépője DJ iLektro volt, aki a Phreniához hasonlóan már több alkalommal is elfogadta felkérésünket. Az idei és tavalyi szabadegyetemünkön is megtáncoltatta már a VIFÓ-val élő és lélegző fiatalságot.  
Az estét AADM zárta, akinek repertoárjában a mai slágerek mellett mindig megtalálhatóak a klasszikusok is, legyen az bármi, rock vagy pop a hetvenesévektől a kétezres évekig.
Kedves Ádám barátunk, azaz AADM fellépése méltó megkoronázása volt a veletek együtt eltöltött hat órányi táncnak és mosolynak,öleléseknek, pacsiknak.
Reméljük ti is a miénkhez hasonló elégedettséggel távoztatok tőlünk kipihenni a gólyabuli fergetegével járó, jóleső fáradságot!

Jövőre is csapjunk egy ilyen jót, vagy még jobbat. Addig is reméljük találkozunk veletek az elkövetkező rendezvényeinken!