SZABADEGYETEMEZZ!

Ismerd meg a Vajdasági Szabadegyetemet!

Az esemény leírása

Az egyik legkiemelkedőbb értelmiségi-szellemi műhely itthon és Kárpát-medence-szerte egyaránt. A 2002 óta létező Vajdasági Szabadegyetem fő céljai között szerepel egy olyan kapcsolódási tér megteremtése, ahol a résztvevők egy héten keresztül tudnak új ismereteket elsajátítani, olyan témakörökben, amelyekre a formális oktatás kevesebb hangsúlyt fektet, vagy egyáltalán nem foglalkozik velük. A Szabadegyetem fő elemei az előadások, a műhelymunkák, a csapatjátékok és a színes esti programok, koncertek.

Válogatás a programjainkból:

Előadások

A rendezvényen az egyik legnagyobb hangsúly az oktató előadásokon van. Neves előadók a legkülönfélébb témákkal készülnek napról napra. Az előadások a Szabadegyetem programjának legfőbb elemei.

Ügyességi játékok

A reggeli tornát, az előadások közti kikapcsolódást, a felhőtlen szórakozást, az ismerkedést és csapatépítést szolgálják az ügyességi játékok. A szabadegyetemisták kedvükre versenyezhetnek egymással, csapatban vagy egyénileg a SZE minden napján.

Koncertek

A mozgalmas és produktív nap után következhet egy vérpezsdítő éjszaka! Minden nyáron ismert és feltörekvő előadókat egyaránt meghívunk a SZE esti progjamjainak vendégeként!

Statisztikák:

19
alkalommal szerveztük meg,
162
előadó és
2351
résztvevő volt.