NIGHTLIFE

FACEBOOK

NIGHTLIFE

GÓLYABULI

13 200

Az eddigi résztvevők száma

22

Alkalommal került megrendezésre

200

Szervező segítségével

50

Fellépő közreműködésével.

Szabadka és környékének egyik legnagyobb, minden év őszén megrendezésre kerülő bulieseménye, a VIFÓ Összegyetemi Gólyabulija egyidős szervezetünkkel.

2018 novemberében robbant sorban a huszonkettedik. Az évek során olyan szabadkai helyszínek adtak otthont a fergeteges hangulatnak, mint a Club Sax, Bunjevačko Kolo, Pogon vagy pedig az Alcatraz.

Évről évre, kicsivel a tanév keztete után igyekszünk egy fedél alá hozni Szabadka fiataljait, gólyákat és nem gólyákat egyaránt, hogy közreműködésükkel járulhassunk hozzá városunk éjszakai életének felpezsdítéséhez és tartalommal való megtöltéséhez. Különösképp nagy volumenű rendezvényünkön, legnagyobb bulinkon minden alkalommal több százan teszik tiszteletüket és léptékét nem csak a kikapcsolódni és tácolni vágyó résztvevők száma, de színvonalas fellépőink is emelik és igazolják.

Feltörekvő és már befutott DJ-k és együttesek egyaránt visszajárnak, illetve új arcokként mutatkoznak be a magasba emelve Összegyetemi Gólyabulinkat, miközben mi a VIFÓ-ban mindig arra törekszünk, hogy célközönségünk kulturális és zenei igényeit, mind fellépői felhozatal és zenei kínálat tekintetében is ki tudjuk elégíteni.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy lehetőséget nyújtsunk olyan lemezlovasoknak és együtteseknek a bemutatkozásra segítve őket karrierjük elindításában, akiknek korábban még nem volt alkalmuk a nagyközönség előtt bemutatni tehetségüket.

NIGHTLIFE

HAVI BULIK

160

Az eddigi résztvevő számára

4

Alkalommal került megrendezésre

15

Szervező segítségével

20

Képző közreműködésével.

A 2017-ben indított programsorozat nem titkolt célja, hogy színt vigyen a végzős középiskolások és egyetemisták életébe a mindennapi tanulás és vizsgák közepette.

A havonta megrendezésre kerülő bulik különböző tematikákban és fellépőkben csúcsosodnak ki, ügyelve a résztvevők igényeire.

Évente nyolc tematikus bulit szervezünk, négyet tavasszal és négyet ősszel, pontosan azért, hogy a tavaszi és az őszi szemeszterek alatt is tudjunk szórakozási alternatívát nyújtani.

NIGHTLIFE

JÓTÉKONYSÁGI BULIK

0

Az eddigi aktivistánk számára

0

Alkalommal került megrendezésre

0

Szervező segítségével

0

Képző közreműködésével.

Feltöltés alatt